Позициониране на бизнес в Интернет и последващо развитие

October 4th, 2017

Целта на заемане на водещи позиции в търсещите сървъри се превърна в доходоносен бизнес за продавачите на илюзии. Три са основните правила:

  • да преведеш събиращите информация ботове по правилния маршрут,
  • да имаш сравнително чист програмен код с ясно разделяне на слоя от данни от този на програмния код, и от html (без значение на версията) код,
  • текстовете да са прилично написани.

Принципно, последното е от изключително значение, но в последно време има леко разминаване с твърденията на гигантите. Понякога 3-4 изречения са по-полезни от препоръчителните 200-300 думи.

{що е то позициониране на бизнес в Интернет}

През първите години това се правеше неосъзнато, беше лесно да изскочиш напред стига да те „подпрат“ няколко портала с висок пейдж ранг. След това малко по малко този критерии отпадна, поради разюзданото купуване на връзки, и днес е почти без значение. Важността на линк билдинг-а обаче остава и е добре да се интересувате дали фирма, предлагаща подобна услуга поддържа блогове.

На нашите клиенти предлагаме услугите позициониране на бизнес в Интернет или Развиване на бизнес в Интернет, вместо размитото Оптимизация и още по-малко SEO оптимизация, което е всъщност тафталогия.

позициониране на бизнес в Интернет

 

 

 

 

 

 

Позиционирането на бизнес в Интернет е древна професия. Толкова древна, колкото е самият Интернет. В SEO като самостоятелен бизнес възникна доста късно. Доста спекулативно се използва от фирми, които имат само търговци, но не и професионалисти разработчици. Обикновено начело на подобна фирма застава някой младеж с заметнат настрана бретон, завършил маркетинг. Обещанията, които се дават са далеч от адекватните и скоро разбирате, че са били само приказки с примес на терминология.

С истинко оптимизиране, със следене на алгоритмите, на текстовата структура и на чистия програмен код могат да се справят само фирми, които имат програмисти и специалисти по развитие на бизнеса. При това в свещеното поле на световната мрежа. Защото тя е създадена от ИТ бранша за забавление и влияние.

Follow Us on Twitter

Яндекс.Метрика