Дизайнерите на Перфект груп с номинация

September 27th, 2012

Нашият клиент Perfekt Group получи поредната ВИП номинация. Екипът на фирмата, воден от Ружа Стойкова, е номиниран в категория Луксозен проект на годината със Замъка на Коняка във Франция за наградите VIP Property Awards 2012.

Дизайнът Замъка на Коняка е в типичния стил на Перфект груп.

Приятелските отношения между Перфект груп и нашия екип датират от 7-8 години и продължават в поколенията. Дизайнът на сайта е компилация от разкош и прагматичност. Успех.

Уеб сайт на Перфект Груп

Уеб сайт на Свободна безмитна зона

September 11th, 2012

Уеб сайтът на Свободна безмитна зона е на финалната права

Започва финалният спринт на екипа ни по пистата на новия интернет сайт на Свободна безмитна зона Бургас, чието проектиране и изработка бяха поверени на Смарт Уеб студиото на Kak Development.

Част от новата визия, предложена от уеб дизайнерите

Уеб дизайн Бургас. Интернет сайт на Безмитна зона

Уеб дизайн Бургас. Интернет сайт на Безмитна зона

Сгъна един от големите регистратори

September 11th, 2012
Екипът на един от големите международни регистратори GoDaddy.com преживя трудни часове.
Клиентите и парньорите – също.
Сървърите на компанията, както регистрирани и хоствани там сайтове “паднаха”. След около 4-5 часа, започна работа по масово възстановяване на работата на засегнатите сайтове. От компанията съобщиха, че не е имало изтичане на информация, такава като данни за кредитни карти, пароли, имена и адреси. Предстоят тежки 24 часа, в които данните на сървърите ще бъдат преведени във възможно най-близък вариант до този, преди “инцидента”. Анонимните, които обикновено имат пръст в подобни действия, заявиха, че атаката, ако това е атака няма нищо общо с техни планови или инцидентни операции.
Anonymous Own3r обаче заяви, че това си е чисто негово мероприятие и да не бъркат аверите му в това.
Follow Us on Twitter

Яндекс.Метрика