Оптимизация за Нестинарка

June 27th, 2013

Започваме оптимизация на преработения сайт на Къща за гости Нестинарка. Вилата е тествана предварително и доказано прелага най-добрите условия за почивка на планина и зимна почивка за групи от 9 до 15 души.

Дизайнът е елеганте, навигацията е интуитивна, текстовете и снимки – добре подбрани.

Нестинарка

Интернет сайт на къща за гости Нестинарка

Yandex Карта

February 3rd, 2013

При регистрация в каталога на Яндекс се отчита регионът

В резултатите от търсене в Яндекс, под информацията се появят данни засоциални мрежи.

Резултати от търсене  в Яндекс

Резултати от търсене в Яндекс. Показане на информация за социални мрежи в резултати от търсене на Яндекс

Как става това.

През м.януари  част от вас направиха регистрация на своите фирми в каталога на Яндекс, който автоматично извежда резултати на картата на Яндекс. Последната е достъпна вече и за България, при това с качество многократно надскачащо това на картата на Google. Това е още един начин Вашият бизнес да стане достъпен за потенциални клиенти при търсене в Яндекс.

Примерите по-долу са на база регистрация на данни за нашия екип.

При търсене на картата на Яндекс на „веб дизайн“ информацията се появява по следния начин /синята отметка на картата/:

Показване на резултат на картата на яндекс

Показване на резултат на картата на яндекс

При „клик“ върху отметката се появява пълната информация за фирмата и бутонРедактировать.

Показване на информация за конкретна фирма

Показване на информация за конкретна фирма

От опциите, които се появяват при избор на Редактировать се избираРедактировать все поля.

Опции за редактиране на информация

Опции за редактиране на информация

Оттук нататък следват различия, които са представени по-долу, и зависят от това,кой регион сте избрали за работа (в горния десен ъгъл под потребителското име):

Определяне на регион

Определяне на регион

За да използвате всички възможности на справочника, изберете Москва, или друг град в Русия..

При избор на регион България се появява следния екран

Докато при избор (например) на регион Москва ситуацията е съвсем различна и имате достъп до повече опции:

Резултатът от въвеждане на информацията за социалните мрежи е този, който представихме в началото.

Философията на нашия екип е освен красив уеб дизайн да създаваме работещи и добре оптимизирани уеб сайтове и индексирани в google, Yandex и други търсачки.

Google, Яндекс, Фейсбук – развитие на ход

January 28th, 2013

Промените в интерфейса и API-тата на Google, FaceBook и Yandex продължават, къде гладко, къде с по-големи сътресения. Това естествено се отразява най-вече на фирмите за уеб дизайн и SEO
Уеб пространството заприлича на Европа преди втората световна война, което гигантите – социални мрежи и търсачки преразпределят.

От няколко дни е налице нов интерфейс на Image Search (търсене на изображения на Google), който показва превютата на изображенията, без да се отваря нова страница. Обхождането и откриването на търсено изображение също е облекчено.

Има вероятност новият интерфейс да рефлектира върху резултатите от посещаемостта на сайтовете, които разчитат на добро индексиране на картинки, но сред нашите клиенти такъв отлив не се забелязва засега. Заедно със самите изображения в резултатите от търсене в Google се появява мета информация – резолюция, устройство или софтуер, използван за създаването на файла, дата, геолокация и др. В последните има най-вече визуална промяна.

Google image search нова визия

Нова визия на Google image search

По отношение на Фейсбук.  Там промените са ежедневни и понякога зловещи за разработчиците. Младата компания, която разчита повече на психологията, отколкото на опит, се опитва да догони Гугъл, който е вече уеб операционна система.

Промените при Фейсбук не са толкова видими за редовия потребител. Те по-скоро рефлектират върху работата на девелопърите (програмисти), на които се налага пренаписване на готови фейсбук приложения. Естествено, опитът на последните си казва думата, и все по-рядко екипът на Марк Зукърбърг може еда ги стресне.

На този етап препоръчваме да се създават групи, а не страници, колкото и това да е извън общоприетото. Групите дават по-голяма гаранция, че вашият пост ще достигне до читателите. Имаме няколко специално подготвени профила за таргетирано увеличаване на абонатите на групи на наши клиенти, и при необходимост можете да се свържете с нас.

По отношение на нашия опит – за последния месец, съвместно с наши партньори, направихме две успешни кампании – за П.Г и за О.А.

Кампании във Фейсбук

Кампании във Фейсбук

Яндекс – на път е да изскочи пред всички останали, за което са налице предпоставки.
Както за редовите потребители, така и за професионалисти в нашия бранш Яндекс буквално „бълва“ нови средства. От полузатворен търсещ сървър, яндекс се превърна в удобен уеб кит от средства за вграждане, за популяризиране и следене.

Онези от вас, с които сме в непрекъснат контакт са наясно, че в Яндекс вече се добавят фирми, изобразяват се карти, а по отношение на следенето на онлайн поведението на посетителите на сайтове – това е най-удобното средство.

Бразузерът на Яндекс все още не е достатъчно доработен, но ние го пробвахме и установихме, че наподобява Гугъл,

Yandex, оптимизиране за Яндекс

Yandex, оптимизиране за Яндекс

За ползване не предимствата на Яндекс е необходимо да имате създаден профил, като еднократното му създадане дава достъп до всички средства. За повече информация – свържете се с нас.

Екип за уеб дизайн и SEO

Дизайнерите на Перфект груп с номинация

September 27th, 2012

Нашият клиент Perfekt Group получи поредната ВИП номинация. Екипът на фирмата, воден от Ружа Стойкова, е номиниран в категория Луксозен проект на годината със Замъка на Коняка във Франция за наградите VIP Property Awards 2012.

Дизайнът Замъка на Коняка е в типичния стил на Перфект груп.

Приятелските отношения между Перфект груп и нашия екип датират от 7-8 години и продължават в поколенията. Дизайнът на сайта е компилация от разкош и прагматичност. Успех.

Уеб сайт на Перфект Груп

Услугите в сферата на уеб дизайна стават платени

February 24th, 2011

От днес услугите в сферата на уеб дизайна стават платени. Консултациите, които са част от тези услуги също.

Защо, питате вие.
Защо пък не, отговаряме  ние.

Отговорът е един: Поради социални индикации, че обществото грешно схваща  продаването на крави и биволи във фейсбук, както и щракането по скайп за уеб дизайн, а нещастното създание в 9-ти клас – за уеб дизайнер.

И така:

Има странни въпроси. Ето няколко примера: “Трябва ли нещо да платя?”,”Нещо дължа ли ви за услугата?”

Тези въпроси по правило не се задават при консумиране на ракия, при купуване на лук, при викане на водопроводчик. Там се плаща, а ако не платиш – мамма миа!

Въпросите, посочени по-горе се задават при контакт с хора, които се занимават с нещо толкова забавно, колкото е web development  без значение дали иде реч за web дизайн или за оптимизация, без да включваме продвигание сайтов. И понеже тези хора работейки се забавляват, редовият посетител на офис за уеб дизайн решава, че може да се направи на Том Сойер.

С цел да се избягват оттук натам недоразумения, които биха могли да възникнат, то от името на бранша обявяваме

Услуги в сферата на уеб разработките за платени.

Тук пействаме линк към великолепното изпълнение на Лайза Минели в “Кабаре”
http://www.youtube.com/watch?v=rkRIbUT6u7Q

Не го вграждаме, поради факта, че това великолепно изпълнение не може да се вгражда.

Follow Us on Twitter

Яндекс.Метрика