Задание за фирмен сайт на бъдещ милионер

January 9th, 2011

Представете си, че Един Търговец предлага на пазара Стока или Услуга.

Този Търговец отива при нещастника уеб дизайнер от дадена нещастна уеб дизайнерска  фирма, и поръчва да се направи уеб сайт.

Направеният от уеб дизайнер-а Уеб сайт трябва да е много изискан – т.е. да изглежда скъп, да е прост – т.е. евтин, да е на първи места в търсачките по всички възможни ключови думи – той дизайнерът  знае кои са, и ДА! – той търговецът предлага само една Стока или Услуга, обаче ако може като се напише Бил Гейт или Цветан Василев, и да се класира на първо място сайтът на нашия Търговец.

Между другото, да не забрави дизайнерът , трябва трафикът да е толкова голям, че да стане Търговецът много богат. И тогава като стане много богат този търговец ще си поръча още много уеб сайтове на уеб дизайнера и дори ще си плати този.

Обаче на този етап трябва уеб дизайнерът да му направи искания сайт – не много сложен – нещо средно между е-Бей (последното е турцизъм), и гугъл, но с определени функции на Фейсбук, ако може на вересия.

Да, и дизайнерът като пусне сайта и го напълни (той да избере с какво), и като се индексира в търсачките, и бизнесът се завърти в Интернет за тези пари (т.е. пак на вересия), защото той Търговецът има много работа, а пък дизайнерът така или иначе седи цял ден пред компютъра и се забавлява.

Очаквайте …. Трафик – мечта


Trackback URI | Comments are closed.

Follow Us on Twitter

Яндекс.Метрика