Това да, това не

January 5th, 2011

В огромното си желание да напишем нещо безкрайно умно и интелигeнтно, което хем да е академично уж, хем да е разбираемо за нашите приятели, седнахме и творихме няколко часа, което ни се стори нахално много.
В крайна сметка нищо не измислихме и решихме да сложим два раздела, посветени на Е-то, т.е. за това какво е Уеб сайт.
Единият раздел казва какво Е, другият какво НЕ Е уеб сайтът  –  това чудо на протоколната мисъл. Памфлетът няма претенции за изчерпателност. Противно на позитивното мислене, с което сме познати, тук излагаме първо списъка с НЕ-тата, защото след тях можем по-лесно да сложим НО, ОБАЧЕ и други последователности от символи. Не търсете последователност в съответствията

Какво НЕ Е или НЕ МОЖЕ един уеб сайт:

Уеб сайтът не е визитна картичка, плакат или какъвто и да било друг рекламен материал. Рекламните материали и визитките се раздават на определени хора, обаче  (виж другата секция )

Уеб сайтът не може да направи собственика си по-добър търговец, ако той е калпав такъв, НО (виж другата секция).

Уеб сайтът не е магазин, не е кантора, не е публичен дом, но (виж другата секция)

Уеб сайтът не може да е на първи места в google, bing, yahoo, яндекс (в Яндекс и господ не може, ако не плати на Путин), обаче (виж другата секция)

Уеб сайтът не е охолство, или разкош, а (виж долната част)

Уеб сайтът не се прави от комшия, защото трябва да му кажете и неща, които са фирмена тайна, обаче (виж другата секция)

Какво Е уеб сайт

Уеб сайтът е мултигонална проекция на реални обекти върху виртуалното пространство. Мултигоналността идва от облачността на пространството.

Вашият уеб сайт е достъпен за всеки, който го открие по определен начин и хубавото е, че от 100 посетителя един ще клине и навътре, а ако процентът на кликачите е по-голям – значи с Вас сме успели да направим страхотен уеб сайт

Вашият Уеб сайт може , ако естествено е професионален, да Ви направи по-богат, ако Вие сте добър търговец в бизнеса преди да се появи сайтът.

Уеб сайтът е платформа за търговия, за представяне на идеи, за кликане и лайкване, за хледане и хълцане, но във всеки случай е точка, до която някой достига, защото някой друг го манипулира да го направи.

Уеб сайтът може да бъде класиран на първи позиции в определени търсачки, ако собственикът му е наясно какво иска, следва съветите на консултанта, и най-вече е наясно, че трябва да има бюджет за това.

Добрият уеб сайт е същинска част от бизнеса, идеята, общността, които представя.

Уеб сайтът изисква доверие между уеб дизайнер и собственик. Дискретността за нас е закон.

И най-важното: Уеб сайт спомен не прави, затова я идете с приятели и вдигнете наздравица и за нас, вместо да висите във фейсбук.

Нищо не е случайно ;-)

Всъщност нашият фирмен сайт е www.development-bg.com, а на kak development сме сложили една версия, която не успяхме да пуснем навремето.


Trackback URI | Comments are closed.

Follow Us on Twitter

Яндекс.Метрика