Skype или искаме малко самота

December 23rd, 2010

Голям рахат настана и се повиши производителността на труда на целокупното компютърно братство, след като вчера, по случай 12 годишнината на нашата web development фирма, около 17:30 зависна, а след това и се откачи Skype.

skype, социални мрежи, уеб дизайн

skype си прави майтап

Първоначалният ужас и търсенето на дупки в системата (както наричаме мрежата) беше прекъснато от олелията на стационарните телефони с притеснени гласове на клиенти, които се чудеха дали ние сме спрели техния скайп, което е очаквана реакция на гадните програмисти и уеб дизайнери.

После във фейсбук се появиха успокояващи реплики, отразяващи глобалното дередже на комуникационната програмка и и сървърите и. Успокоихме се, защото в крайна сметка сме българи и живеем на източния бряг на Балканския полуостров. И нищо, че сме  web design майстори – балканското не ни е чуждо, а какво по-балканско от това “я не сакам да съм добре, сакам Вуте да е зле”.

Тази сутрин, за съжаление, Скайп се закачи, подпукахме пак социалните мрежи, индексациите, оптимизациите, уеб дизайн врътките, и … така, но не по-късно от 16:00 мислим да спрем.


Trackback URI | Comments are closed.

Follow Us on Twitter

Яндекс.Метрика