Нова версия на Флагман .bg

January 20th, 2015

Уеб медията Флагман.BG стартира пред 4 години на 21 февруари с култовото име Besove.bg.

Първоначалната идея беше да се създаде новинарски сайт за журналистическо разследване. Собствениците на медията са ясно посочени в каре още на първа страница и те са дългогодишни журналисти с отлично име и професионална репутация – Катя Касабова и Веселин Василев.

Двамата създадоха екип от млади хора, на които предадоха своя опит и отношение към материята, и уеб сайтът стана най-посещаваният новинарски интернет сайт в Бургас още първата година.

В края на третата година Бесове вече беше в топ 40, а днес е вече в топ 20 на медиите, а междувременно сайтът се превърна от Бесове във Флагман, за да отговаря на новото съдържание и мястото си.

Негласно споразумение между двата екипа е всяка година около рождения ден на Флагман, съвпадащ с Бабинден, да се дава публичност нова версия на медията.

За разлика от предишни години, тази, 2015-та, не е изпълнена с родилни мъки, защото се ражда 4-тата версия, родилката е вече с опит, а доверието на професионалистите и от двете страни – на друго ниво. Изненади няма да има, само малко сръчкване на потребителя, на типовете устройства, на броят новини на страница – той все недостига, няколко технологични врътки, няколко “каки с цици”, специално за Веско, и доста помпозност, специално за Катя.

След стартирането на новата версия на новинарския сайт, са планирани 17 подобрения, които ще бъдат направени в следващите месеци, както и стартиране на (тук професионално не върви точно това да се каже), но responsive web design. Административната част на интернет сайта остава непроменена, тъй като изцяло отговаря на изискванията на съвременните технологии, изключително удобен е за работа.

Интернет сайт Флагман

Изработка на новинарски сайт Флагман

Екипът на студио за уеб дизайн Смарт Уеб е част от екипа на KAK Development, група от фирми, чиято дейност е свързана с цялостни решения за позициониране на бизнес в Интернет.

Услугите ни са предназначени за фирми, които желаят да получат професионални услуги, в сферата на консултации, уеб програмиране на различни програмни езици и платформи, Уеб дизайноптимизация, цялостни решения, приложения за социални мрежи, популяризиране и изграждане на реклама в социалните мрежи.


Trackback URI | Comments are closed.

Follow Us on Twitter

Яндекс.Метрика