Оптимизация на сайт за матраци

August 21st, 2014

В портфолиото на Студио Смарт Уеб бързо се увеличава броят на проектите за оптимизация на сайт

Екипът ни пое задача за оптимизиране на уеб сайт на интернет магазин за матраци. Сайтът е разработен на Open Card от наши колеги, които успешно са внедрили посочената система за онлайн търговия. Клиентът се свърза с нас по препоръка и поиска оферта за Оптимизация на сайт.

Целта е извеждане на сайта на първа страница на Google по 8 ключови фрази, предоставени от клиента.
Работата по оптимизирането и придвижването на сайта е в ход. предвиждаме процесът да приключи в за месец и половина, т.е. в края на месец Септември.
В последнитте месеци екипът ни се справи изключително успешно с множество задачи, свързани с оптимизиране и популяризиране на уеб сайтове в Гугъл и Яндекс. Проектите са в различни сфери.

Наш принцип е да открием уникалното в продукта на клиента и да му помогнем още по-успешно да се реализира на онлайн пазара.

За нас

Оптимизация на сайт

не е просто пренасяне на технологии за преборване на индексиращите алгоритми на търсачките, а творчески процес, задействан от широка база знания, умения и интелект.

Оптимизация на сайт

Статистиката показва, че търсенето по думата “матраци” намалява, докато търсенето по “матрак” расте. Решението, което взехме е поръчаната оптимизация на сайт да бъде извършена освен по тези две думи, и по продуктовите линии на различни брандове, чиято стока се предлага в магазините.


Trackback URI | Comments are closed.

Follow Us on Twitter

Яндекс.Метрика