Първа среща

February 15th, 2011

Първите срещи-разговори с нашите клиенти винаги са забавни. Има няколко типа срещи – дебнещи се тигри, котка и мишка, мишка и мишка, котка и котка,  … Важно е, че повечето завършват с приятелски разговор на ТИ, което е прекрасно начало на дългогодишно партньорство.

Браншът УЕБ ДИЗАЙН е като неродената мома. Възникнахме го ние компютърджиите, съчетавайки екзотиката на академичното десктоп програмирането с протоколите за пренос на данни и езиците за визуализиране на информация. И естествено много талант на млади дизайнери, които са естети-психолози. … Дотук с термините, за да не се откаже читателят.

Да се върнем на първите срещи с клиенти.

Естествената боязън на хората да не изглеждат смешно-незнаещи ги кара да се подковат сериозно преди първата среща. Говорили са със “специалисти”, с комшии, с деца и внуци. Прочели са какво пише във вестниците и във форумите. Правили са справка за терминологията в Google. И най-вече са се наслушали на разкази за неволите на техни колеги, попаднали на случайни “фирми” от талантливи луди-млади извънземни.

Нашата препоръка за първата среща е: не се тормозете с терминология.
Дори само през съзнанието ви да е преминала случайно мисълта за уеб сайт – обадете ни се, ние сме вашите хора!

Поради спецификата на материята и илюзорната общодостъпност на понятия като “уеб дизайн” , “интернет сайт”, оптимизация, човек остава с убеждение, че за обща култура трябва да попрехвърли туй -онуй. Тогава попада в капана на неизчерпаемите оригиналничения и терминологични врътки, които имат за цел най-вече да му покажат колко е невеж.

Попадайки при нас, вие ще се убедите, колко е важно да си при правилните хора. Първоначалното подозрение бързо отпада и въпросите получават своите човешки отговори – без демонстрации на терминологично и технологично превъзходство. Учили сме се с годините да разговаряме с хора като вас, да разбираме техните нужди и стремежи, и заедно да вървим към успех.

Какво да подготвите преди да се срещнете с екипа на нашето студио за уеб дизайн:

–  един увлекателен разказ за това, с което се занимавате. Няма нищо по-приятно от това да слушаш разказ на човек, влюбен в професията, в работата си
–  какво е идеята ви за разрастване – със сигурност имате смели мечти, а ние сме тези, които обичат да правят разумните мечти реалност
в какво сте по-добри от своите конкуренти – вие със сигурност го знаете. Знаете в какво и те са по-добри. Заедно можем да се преборим за сърцето на клиентите ви
към кого се стремите, на кого бихте харесали
как ви търсят и какви техни потребности вие задоволявате
какъв е капацитетът ви за онлайн търговия и предлагане на услуги онлайн …

все въпроси, в чиито отговори вие сте по-добри от всеки друг.

На базата на разказаното, специалистите на нашето Студио за уеб дизайн, заедно с вас, ще открият най-правилното решение за онлайн разширение и позициониране на Вашия бизнес.

Да бъде харесана Вашата марка и да остане в съзнанието на хората като етикет с позитивно послание е част от нашата философия.

Поздравяваме ви с великолепното изпълнение на Дийн Мартин.

И не забравяйте да се свържете с нас:

http://www.development-bg.com/контакт-с-уеб-дизайнер


Trackback URI | Comments are closed.

Follow Us on Twitter

Яндекс.Метрика