Тръгна новият web сайт на Черноморец Бургас

March 2nd, 2011

Онлайн е новият web сайт на професионален спортен футболен клуб Черноморец Бургас.  Все още има да се опресняват DNS-и и гигантстки проксита, но като цяло гледаме, че се зарежда от доста места.

ПР отделът на Бургаския клуб, в лицето на  Манол и Иво, и специалистите на нашето студио за web дизайн спретнаха ударен екип, който за кратко време успя да направи един отличен сайт на футболен клуб в България. Сега чакаме отборът да заемем водещи позиции в класиранете на А-група, а след като посвършим още малко работа, и водещи позиции в google и bing.

www.chernomoretz.bg

Представяме визуалната концепция, а сайтът вече , ако имате свестен интернет доставчик, е на горния адрес …

Професионален спортен футболен клуб Черноморец Бургас.

Професионален спортен футболен клуб Черноморец Бургас.

Това да, това не

January 5th, 2011

В огромното си желание да напишем нещо безкрайно умно и интелигeнтно, което хем да е академично уж, хем да е разбираемо за нашите приятели, седнахме и творихме няколко часа, което ни се стори нахално много.
В крайна сметка нищо не измислихме и решихме да сложим два раздела, посветени на Е-то, т.е. за това какво е Уеб сайт.
Единият раздел казва какво Е, другият какво НЕ Е уеб сайтът  –  това чудо на протоколната мисъл. Памфлетът няма претенции за изчерпателност. Противно на позитивното мислене, с което сме познати, тук излагаме първо списъка с НЕ-тата, защото след тях можем по-лесно да сложим НО, ОБАЧЕ и други последователности от символи. Не търсете последователност в съответствията

Какво НЕ Е или НЕ МОЖЕ един уеб сайт:

Уеб сайтът не е визитна картичка, плакат или какъвто и да било друг рекламен материал. Рекламните материали и визитките се раздават на определени хора, обаче  (виж другата секция )

Уеб сайтът не може да направи собственика си по-добър търговец, ако той е калпав такъв, НО (виж другата секция).

Уеб сайтът не е магазин, не е кантора, не е публичен дом, но (виж другата секция)

Уеб сайтът не може да е на първи места в google, bing, yahoo, яндекс (в Яндекс и господ не може, ако не плати на Путин), обаче (виж другата секция)

Уеб сайтът не е охолство, или разкош, а (виж долната част)

Уеб сайтът не се прави от комшия, защото трябва да му кажете и неща, които са фирмена тайна, обаче (виж другата секция)

Какво Е уеб сайт

Уеб сайтът е мултигонална проекция на реални обекти върху виртуалното пространство. Мултигоналността идва от облачността на пространството.

Вашият уеб сайт е достъпен за всеки, който го открие по определен начин и хубавото е, че от 100 посетителя един ще клине и навътре, а ако процентът на кликачите е по-голям – значи с Вас сме успели да направим страхотен уеб сайт

Вашият Уеб сайт може , ако естествено е професионален, да Ви направи по-богат, ако Вие сте добър търговец в бизнеса преди да се появи сайтът.

Уеб сайтът е платформа за търговия, за представяне на идеи, за кликане и лайкване, за хледане и хълцане, но във всеки случай е точка, до която някой достига, защото някой друг го манипулира да го направи.

Уеб сайтът може да бъде класиран на първи позиции в определени търсачки, ако собственикът му е наясно какво иска, следва съветите на консултанта, и най-вече е наясно, че трябва да има бюджет за това.

Добрият уеб сайт е същинска част от бизнеса, идеята, общността, които представя.

Уеб сайтът изисква доверие между уеб дизайнер и собственик. Дискретността за нас е закон.

И най-важното: Уеб сайт спомен не прави, затова я идете с приятели и вдигнете наздравица и за нас, вместо да висите във фейсбук.

Нищо не е случайно ;-)

Всъщност нашият фирмен сайт е www.development-bg.com, а на kak development сме сложили една версия, която не успяхме да пуснем навремето.

BurgasFoto.com

August 23rd, 2009

Започва работа по втори етап от проекта БургасФото (Burgasfoto.com)
Стартирахме го миналата (2008) година като страничен проект.

Burgasfoto.com е предвиден да работи за професионалисти и любители фотографи, но най-вече за студенти в подходящи специалности, които имат нужда да демонстрират умения сред един сравнително широк кръг юзери.
Проектът върши работа и на ПР агенции, които желаят сами да слагат в него снимки и кратка информация от събития.

Очакваме акъли и съвети по отношение на www.burgasfoto.com

10 години Bourgas.Org

August 5th, 2009

през далечното лято на 1999 година след дълги кандърми, група ентусиасти чиито имена изброявам: Теодор Седларски, Искра и Гергана, Руслан и Иво, все още невръстни деца убедиха Таня, че е много добре да се направи един сайт за Бургас, защото на практика такъв не съществува (-ше)

То и сега няма, но много си мислят, че имаТ.

Понеже Чавдар отдавна бепе регнал Bourgаs.com, а Стефан Ганев – Bourgas.Net, за нас оставаше Bourgas.org.

e-Finger.net сайт за безплатни обяви

May 2nd, 2009

От 25 Април е факт нов продукт за електронни услуги – сайт за безплатни обяви www.e-finger.net. Сайтът беше разработен като естествено продължение на модула за работа с безплатни малки обяви на Bourgas.org. Сайтът е с много опростен интерфейс и много удобен за работа. С цел да се улеснят максимално потребителите работата със сайта е опростена, но изключително ефективна, както ще се убедите сами. Безспорното предимство на продукта е, че обявите са напълно безплатни и не се изисква регистрация на потребителите преди въвеждане на офертата, анонса, обявата, рекламата.За директно въвеждане се използва http://www.e-finger.net/add.php . Последните 30 въведени от потребителите обяви са на адрес: http://www.e-finger.net/last.php  За онези, които търсят е осигурено: “Който пък търси – да намира”, и то само с помощта на ключови думи в търсачката на сайта. Предвидено е разширение на сайта с допълнителни функции, нови категории по препоръка на потребителите, както и rss експорт.За мнения и препоръки използвайте: office@e-finger.net

Follow Us on Twitter

Яндекс.Метрика