Няколко дни на флашка

May 8th, 2013

Великденски настъпваме към Граматиково.
Тайфа, сред която 5-ма са твърдо в уеб бизнеса, 3-ма са в зависеща от него позиция, и 9 са ингел интернетаджии, но все пак прекарващи около 2 часа на ден в оглед на любим уеб сайт, или просто пишещи възклицания и цъкащи лайкове в социални мрежи, които са им известни, т.е. в една.
Мястото е прилично зелено – на хълма срещу селското гробище, сред тракийски изцепки, пораждащи мистика при развинтена фантазия, които изцепки така и не видяхме. Собствениците на къщата на три пъти се опитаха да вкарат чужди елементи сред нас, дублирайки местата, но успяха да докарат само 2 двойки политичека от Пловдив, които бързо дезертираха. Къщураната, както нарекохме загадъчната София, и синът и Васко или Мишо, не беше виждали група, по-голяма от 7 души в 24-местната къща, та като се усетиха, че 22 легла са вече заети, решиха да ги направят 28. Нещо като онези часове на денонощието, които клиентите очакват да сме available.
Както и да е, бяха си спестили 20 лева на месец за Интернет, с което намалиха тежината на джоба си с 18 по 20 по 3, защото представяте ли си уеб дизайнер, програмист, или администратор на сървър да престои една седмица “на флашка”.

Позеленяхме от яд, така както беше сторила самата Странджа.

Пътят до рутера. Към Индипасха

Пътят до рутера. Към Индипасха

Дива мушмула, според дядо Георги.

Дива мушмула, според дядо Георги.

Дъб, според знанията ни от първи клас

Дъб, според знанията ни от първи клас

Входът на църквата Успение Богородично в Малко Търново

Входът на църквата Успение Богородично в Малко Търново


Trackback URI | Comments are closed.

Follow Us on Twitter

Яндекс.Метрика