Ключови думи – стратегии и перипетии

June 1st, 2017

америх тази статия започната и оставена. Дори не помня каква е била идеята. Сигурно първичната инспирация е била в някакъв разговор, в който сме обяснявали как се подхожда при търсене на златното руно.

Ключовите думи .. това са онези вълшебни словосъчетания, които според курсовете за непрофесионалисти, водени от непрофесионалисти, ще направят всеки от курсистите много богат.

Има три вида клиенти

първите знаят какво искат. Те пристигат в нашата скромна фирма за уеб дизайн и SEO с ясна цел. Обикновено тази цел е измерима и поставя конкретна задача пред екипа. Те се интересуват, вслушват, задават въпроси.

вторите също знаят какво искат – искат да са на първа страница по определени думи, при това по онези, които те си мислят, че техните клиенти търсят. Нашата задача също е ясна. Резултатът обаче е мъгляв и ефектът е различен от очаквания от тях.  Защото се оказва, че те искат същото като първите, но искат да стане по начина, по който казват. Защото те са открили топлата вода, електричеството, и дори са създали вселената

третите също знаят какво искат – те просто Искат. Ако може, след като са дали цели 198 лева за сайт визитка, тази визитка сега да работи вместо тях, а те да си лежат на Карибите някъде.

Всъщност всички е възможно. Но онлайн бизнес, без офлайн акъл – не става.

ключови думи


Trackback URI | Comments are closed.

Follow Us on Twitter

Яндекс.Метрика