Колко струва един уеб сайт.

August 20th, 2014

И така: първият и грешен въпрос, който задавате е “Колко струва един уеб сайт

Коректният отговор е МНОГО.

Въпросът би следвало да звучи “колко ще платя за един уеб сайт“. Цената на уеб сайта и сумата, която се плаща за него са две коренно различни неща.

Сайтът струва много – това е вашият бизнес, но не просто представяне на Вашия бизнес, а разширяване, диверсифициране, стигане до нови пазари, освобождаване на ресурс.

Успешните екипи, какъвто е нашият, имат опит, знания, абстрактно мислене, ерудиция, познания за глобалното, познания за поведението на потребителите в Интернет, познания в психологията и интуиция.

Ние сме специалисти, които ще създадат нов свят и среда за развитието на бизнеса ви, а това няма цена.

С всеки следващ проект ставаме по-уверени в това, че можем!

За понятието Цена за web дизайн на сайт

February 25th, 2011

Формализирането на модулите на един уеб сайт е изключително важно за правилното определяне на офертната цена. Последната се базира на почасовата тарифа на конкретната фирма за специалисти, които са заети в работния процес. Смята се приблизителното време за изработка на определен модул, или времето, необходимо за адаптирането му към конкретните нужди. Към тази сума се добавя цената за креативен дизайн, за дизайн на лого, за консултации по информационната структура, по оптимизацията и цена на допълнителни услуги – регистрация на домейн, хостинг, други екзотики. Естествено всичко е опционно.

Крайната цена за разработка на уеб сайт се определя от функционалността на различните модули, а не от броя на страниците, освен в случаите, в които студиото, към което се обърнете не поеме ангажимент за въвеждане на информация.

Има случаи, в които сайта с милиони web страници струва по-евтино от сайт с 10 web страници. Причината е, че за първия случай се правят и програмират 2-3 шаблона, и 1 модул в административната част, докато във втория е възможно всяка старница да е със самостоятелен шаблон.

В този смисъл – когато желаете адекватна, разбирайте добра цена за web дизайн или редизайн на сайт – не припирайте, а внимателно обмислете, както желаете да бъде публикувано на него.

Съветът ни е направо да се свържете със студио за уеб дизайн и в рамките на няколко часа, съвместно със специалистите там, да определите информационния обхват, модулите, услугите, които да получите. Има голяма вероятност цената приятно да се размине с първоначално заявената, но … има и случаи, в които дереджето е … в не ваша полза.

Забележете тук не говорим за поддръжка, оптимизация, информационно обезпечаване, маркетинг, събиране на информация.

В създаването на един уеб сайт участват:
– уеб дизайнери
– специалисти по информационна инфраструктура и бази данни
– програмисти
– специалисти по промотиране на сайтове (seo, маркетинг, копирайтъри, други)
– тестери
– ръководител на проекта.

Формализиране в случая означава определяне на типовете елементи.

Ако желаете един час безплатна консултация – позвънете на телефоните в офиса ни. Контактите са на линка по-долу

http://development-bg.com/контакт-с-уеб-дизайнер

Follow Us on Twitter

Яндекс.Метрика