Тръгна новият web сайт на Черноморец Бургас

March 2nd, 2011

Онлайн е новият web сайт на професионален спортен футболен клуб Черноморец Бургас.  Все още има да се опресняват DNS-и и гигантстки проксита, но като цяло гледаме, че се зарежда от доста места.

ПР отделът на Бургаския клуб, в лицето на  Манол и Иво, и специалистите на нашето студио за web дизайн спретнаха ударен екип, който за кратко време успя да направи един отличен сайт на футболен клуб в България. Сега чакаме отборът да заемем водещи позиции в класиранете на А-група, а след като посвършим още малко работа, и водещи позиции в google и bing.

www.chernomoretz.bg

Представяме визуалната концепция, а сайтът вече , ако имате свестен интернет доставчик, е на горния адрес …

Професионален спортен футболен клуб Черноморец Бургас.

Професионален спортен футболен клуб Черноморец Бургас.

Първа среща

February 15th, 2011

Първите срещи-разговори с нашите клиенти винаги са забавни. Има няколко типа срещи – дебнещи се тигри, котка и мишка, мишка и мишка, котка и котка,  … Важно е, че повечето завършват с приятелски разговор на ТИ, което е прекрасно начало на дългогодишно партньорство.

Браншът УЕБ ДИЗАЙН е като неродената мома. Възникнахме го ние компютърджиите, съчетавайки екзотиката на академичното десктоп програмирането с протоколите за пренос на данни и езиците за визуализиране на информация. И естествено много талант на млади дизайнери, които са естети-психолози. … Дотук с термините, за да не се откаже читателят.

Да се върнем на първите срещи с клиенти.

Естествената боязън на хората да не изглеждат смешно-незнаещи ги кара да се подковат сериозно преди първата среща. Говорили са със “специалисти”, с комшии, с деца и внуци. Прочели са какво пише във вестниците и във форумите. Правили са справка за терминологията в Google. И най-вече са се наслушали на разкази за неволите на техни колеги, попаднали на случайни “фирми” от талантливи луди-млади извънземни.

Нашата препоръка за първата среща е: не се тормозете с терминология.
Дори само през съзнанието ви да е преминала случайно мисълта за уеб сайт – обадете ни се, ние сме вашите хора!

Поради спецификата на материята и илюзорната общодостъпност на понятия като “уеб дизайн” , “интернет сайт”, оптимизация, човек остава с убеждение, че за обща култура трябва да попрехвърли туй -онуй. Тогава попада в капана на неизчерпаемите оригиналничения и терминологични врътки, които имат за цел най-вече да му покажат колко е невеж.

Попадайки при нас, вие ще се убедите, колко е важно да си при правилните хора. Първоначалното подозрение бързо отпада и въпросите получават своите човешки отговори – без демонстрации на терминологично и технологично превъзходство. Учили сме се с годините да разговаряме с хора като вас, да разбираме техните нужди и стремежи, и заедно да вървим към успех.

Какво да подготвите преди да се срещнете с екипа на нашето студио за уеб дизайн:

–  един увлекателен разказ за това, с което се занимавате. Няма нищо по-приятно от това да слушаш разказ на човек, влюбен в професията, в работата си
–  какво е идеята ви за разрастване – със сигурност имате смели мечти, а ние сме тези, които обичат да правят разумните мечти реалност
в какво сте по-добри от своите конкуренти – вие със сигурност го знаете. Знаете в какво и те са по-добри. Заедно можем да се преборим за сърцето на клиентите ви
към кого се стремите, на кого бихте харесали
как ви търсят и какви техни потребности вие задоволявате
какъв е капацитетът ви за онлайн търговия и предлагане на услуги онлайн …

все въпроси, в чиито отговори вие сте по-добри от всеки друг.

На базата на разказаното, специалистите на нашето Студио за уеб дизайн, заедно с вас, ще открият най-правилното решение за онлайн разширение и позициониране на Вашия бизнес.

Да бъде харесана Вашата марка и да остане в съзнанието на хората като етикет с позитивно послание е част от нашата философия.

Поздравяваме ви с великолепното изпълнение на Дийн Мартин.

И не забравяйте да се свържете с нас:

http://www.development-bg.com/контакт-с-уеб-дизайнер

Любовни послания

February 14th, 2011

На Свети Валентин си задайте въпрос “Кому съм нужен в Интернет?” и това ще е един прекрасен старт на успешната кампания по популяризиране на сайта ви!

“Обича ме, не ме обича” кърши пръсти девойката, унищожавайте красотата, създадена от природата, заради един прост отговор: “Ако искаш да те обича, и се довериш на вещите в занаята, ще те заобича! Ама как да те заобича като дори не може да те види”.

В офиса на нашето прекрасно Студио за уеб дизайн  все по-често пристигат клиенти омотани от писания в Интернет, посветени на това как да станем топ 3 в Гугъл, или как да дадем 2 бона в евро на месец и да станем топ 5 в Яндекс.  Цитират техники, термини, дават примери, искат да продават бучки лед на ескимоси, независимо, че основната им дейност е ремонт на компютърни системи втора употреба.

Любовта към марката се създава с верни отговори, на въпроси, които са правилно поставени.

Кой би ме харесал?
Къде да го търся?
Ако го намеря, дали ще ме хареса?
Ако ме хареса, дали ще остане с мен?

Въпросите, които определят мечтата на тийнейджърката за една хармонична връзка, са същите, които подтикваме клиентите, потърсили нашите услуги да си зададат. И така да намерят Онези, които биха се влюбили в тяхната марка, и биха останали с тях.

Заедно откриваме верните отговори на въпросите по-горе и:

– избираме правилната архитектура на интернет сайта
– избираме подходящата визия на Сайта, която да покаже прелестите и да задържи погледа над уникалността и предимствата
– пълним го с подходящо съдържание

и така докараната “мома” се представя на публиката, която със сигурност ще я хареса.

Естествено, предварително подбираме публиката :)).

За интернет сайта остава един непреходен ангажимент да се обогатява и поддържа, а този лек грим е изключително ефикасен, ако се поставя от специалистите на нашето уеб дизайн студио.

А ние сме www.development-bg.com.
KAK Development – студио за уеб дизайн.

Очаквайте ни скоро и с още един адрес в Бургас.

Налагане на марката УЕБ ДИЗАЙН

February 8th, 2011

Един радиоводещ, в едно радиопредаване каза, че цитирането е като консумация на храна втора употреба, което на английски звучи доста по-безобидно отколкото на български.

Тук обаче ще цитираме:
Създаването на марката е процесът на налагането на думите в съзнанието на хората.
Ако вие не “изковете” своята марка, то обществото ще го направи вместо вас.

В работата се опитваме да прибавим стойност към формалното създаване на интернет сайтове. Ежедневните срещи с настоящи и потенциални клиенти създава усещането, че УЕБ ДИЗАЙН като бранш все още не е марка.

Започваме цикъл от статии, в които ще обясним с какво се занимава едно УЕБ ДИЗАЙН СТУДИО , какво се включва в процеса УЕБ ДИЗАЙН и ще направим паралел между работата на едно уеб дизайн студио и едно архитектурно студио.

Твърдим, че уеб дизайнерите са концептуални архитекти, които стъпват на гениалността на мрежовите компютърни специалисти, за да създадат разбираемо виртуално пространство.

Още на този етап изясняваме, че виртуалното уеб простраство е различно от виртуалната реалност, която се създава със средствата на  VRML (virtual reality modeling language).

Follow Us on Twitter

Яндекс.Метрика